emailguru logo violetti


Tietoa

Lue tästä, mistä kaikki sai alkunsa.

Miksi sähköpostimarkkinointi?

Emailguru on perustettu halusta auttaa verkkokauppiaita kasvattamaan bisnestä.

Huomasin jo vuonna 2016 sähköpostilistan tärkeyden.

Autoin aikaisemmin asiantuntijayrittäjiä myymään verkkokursseja ja parhaimmat tulokset saatiin niillä asiakkailla, joilla oli iso sähköpostilista. 

Asiakkaani tekivät neuvoillani myyntiä yli miljoonalla eurolla heidän omien sähköpostilistojen kautta.

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista tehdä myyntiä. 

Litmuksen tekemän tutkimuksen mukaan sähköpostimarkkinoinnilla voidaan saada keskimäärin jopa 42 kertainen tuotto sijoitetuille euroille. Lähde 

Lisäksi kun mainoskustannukset ovat jatkuvassa nousussa, niin oman median elikkä oman asiakasrekisterin hyödyntäminen on yhä tärkeämmässä roolissa rakentaa kannattava bisnes.

Miten päädyin auttamaan verkkokauppiaita sähköpostimarkkinoinnissa?

Vuonna 2018 tein muutaman konsultointiprojektin verkkokaupoille ja huomasin heti jo alkuvaiheessa, että verkkokauppojen sähköpostimarkkinointi on lasten kengissä.

Yleisimmät ongelmat mitä huomasin verkkokaupoilla ovat:

  • Sähköpostimarkkinointi perustuu massapostitukseen ja listalle lähetetään pelkkiä tarjouksia, joka johtaa listan happanemiseen
  • Verkkokaupoilla ei ole käytössä edes perus sähköpostiautomaatioita, joilla voisi kasvattaa myyntiä

 

Näin tässä valtavan potentiaalin ja päätin keskittyä konsultoimaan pelkästään verkkokauppoja sähköpostimarkkinoinnissa ja markkinoinnin automaatiossa.

Konsultoin vuosien aikana lukuisia verkkokauppoja ja huomasin että edelleen samat ongelmat jatkuivat.

Jopa isoimmilla pörssiyhtiöillä ei ole selkeää strategiaa sähköpostimarkkinoinnille.

Tekemällä asioita oikein, niin verkkokaupoilla on mahdollisuus saada jopa 30% osuus liikevaihdosta sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Miten voimme auttaa sinun verkkokauppaasi sähköpostimarkkinoinnissa?

Huomasin jo konsultoidessa, että kiireisillä verkkokauppayrittäjällä ei välttämättä ole aikaa viedä kaikkia asioita käytäntöön.

Tästä heräsi idea, että voisin auttaa verkkokauppoja kokonaisvaltaisesti sähköpostimarkkinoinnissa ja markkinoinnin automaatiossa avaimet käteen -tyylillä konsultoinnin sijaan. 

Ei siis pelkkää konsultointia vaan konkreettisia tekoja.

Verkkokauppa voisi ulkoistaa koko sähköpostimarkkinoinnin, elikkä strategian suunnittelun, automaatioiden rakentamisen, sisällön tuotannon sekä viestien graafisen suunnittelun yhdelle kumppanille.

Päätin, että hyppään takaisin yrittäjäksi ja kerään kasaan pienen tiimin, jotta voimme auttaa verkkokauppoja kokonaisvaltaisesti sähköpostimarkkinoinnissa. Näin Emailguru sai alkunsa vuonna 2023.

Jos tarvitset siis apua oman verkkokauppasi sähköpostimarkkinoinnissa, niin ota yhteyttä.

Terveisin 

Aki Töyräs

Lataa maksuton opas!

“Miten saada jopa 30% verkkokaupan myynnistä sähköpostimarkkinoinnin avulla”

Oppaan tilaamalla sallit Emailguru Oy:n lähettää sinulle viestejä, sekä vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.